На 29 април се навършват 9 г. от пищното тържество в

...
На 29 април се навършват 9 г. от пищното тържество в
Коментари Харесай

Защо Кейт изпадна в депресия преди сватбата си

На 29 април се навършват 9 година от обилното празненство в Уестминстърското абатство, на което Катрин и внукът на Елизабет II си споделиха заветното " Да ", а целият свят наблюдаваше с притихнал мирис.

Какво се е случило преди сватбата - разкрива документалният филм  " Secrets of the Royal Dressmakers ":

Както всяко момиче, и Катрин се отнася доста деликатно към най-специалния и значим ден в живота си. Тя иска всичко да е съвършено и по тази причина гледа да изпипа и най-малките елементи.

Въпреки това, месец преди сватбата, Кейт изпада в меланхолия и е уверена, че тържеството ще бъде унищожено. 

Най-важният подробност на тържеството трябва да бъде роклята на булката, която е поверена на основния дизайнер на Alexander McQueen Сара Бъртън.

Кейт желае да резервира до последно в загадка по какъв начин ще наподобява тоалетът й, само че за неин голям смут месец преди голямото събитие информацията попада в медиите. 

" Когато светът научи детайлностите за роклята, в двореца се лееха сълзи. Кейт се стараеше толкоз доста никой да не знае по какъв начин ще наподобява роклята й до самата женитба ", споделя кралският специалист Кейти Никол в документалния филм  " Secrets of the Royal Dressmakers ".

По думите й, херцогинята безусловно изпаднала в меланхолия. Но въпреки всичко съумяла да се вземе в ръце и не разрешила най-важният ден в живота й да бъде засенчен. 

Кралското семейство разгласи дизайнера на роклята в деня на сватбата. Самата Мидълтън призна, че е избрала английската марка поради хубостта на ръчната направа и уважението към обичайна техника на шиене.

Шлейфът на роклята, дълъг 2,7 метра, съчетаваше обичайни и модерни претекстове.

Дантелените цветове по ръкавите изобразяваха знаците на Обединеното кралство – роза на Англия, магарешки бодил на Шотландия, нарцис на Уелс и детелина на Северна Ирландия.

 /jenata.blitz.bg, фотография DarikNews/

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР